6 november 2017

En dag i Malaga

Nerja

 
 
 
 
 
 
Ännu en dag runt varmare breddgrader! Idag har vi tagit oss in till Malaga för att utforska lite, se vad det är som alla pratar om med den här staden och gått till Primark. Inte direkt lika bra som den stora på Oxford Street i London, men helt klart värt det ( för mig ) att få handla lite i! 
Vi började med en lunch nere vid hamnen här i Malaga och jag tog en supergod asiatiskt inspirerad sallad med äpple, stora räkor och sesamfrön/olja tror jag. Den var himla god faktiskt och lite utanför vad jag brukar vilja äta! 
Sen har vi strosat runt lite och sett vad staden har att erbjuda. Vi har i alla fall kommit fram till att Malaga inte är för oss, varken myshetsmässigt eller stadsmässigt. Den är väl fin, men myshetsfaktorn är inte direkt stor.
Något jag gillar är i alla fall alla palmer här! Både i Nerja och Malaga har dom lagt krut på palmerna och jag älskar det. Det finns få saker som är så fint som en stor grön palm upp mot en blå himmel. 
 
Vi har det bra här i alla fall. Det blir något kyligt på kvällarna så just nu sitter vi inomhus, men i det stora hela så förstår jag verkligen varför södra Spanien är poplärt under den här tiden av året! Det ligger inte långt bort med flyg och det kostar inte skjortan att ta sig hit. En lite annorlunda resa bara eftersom 90% av alla här är över 65 års ålder haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress