26 november 2017

En 1/2 L kaffe- mood

allmänt

 
Det fanns en tid då jag var pigg och kände mig utvilad, den tiden är i n t e nu haha
Nej men god morgon på er allesammans! Min 3:e tidiga morgon och jag som alltid har sagt att jag har en stooor respekt för alla er där ute som har ett 7-16-jobb börjar känna mig sliten efter tre tidiga dagar. 
Hur som helst så hade jag ingen tid, över huvudtaget, att kika in här igår. Jag gick upp 4.45, kom hem strax efter 3 för att sen fixa Nerja-bilderna in i datorn och sen åka hem till mamma och pappa för lite familjemys med Ossobuco på menyn. Mums! Jag har aldrig ätit det men jag hamnade i en milanesisk koma efter all mat som jag fick i mig. En bra dag helt enkelt, något stressad, men bra ändå! 
Just nu har jag inte mycket mer att berätta mer än att jag har blodsprängda ögon, en 1/2 L kaffe framför mig och en skål med proteinpudding fylld med färska bär. Jag gick och la mig alldeles på tok på sent för att få mina timmars sömn. Hoppas ingen hoppar till när dom ser mitt trötta ansikte på jobbet alldeles strax! 
 
Hur har ni haft det i helgen annars? Får ni också den stora äran att jobba eller har ni lyxen att vara ledig varje helg? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress