God morgon på er och glad fredag! 
Ingen har väl ungått att det är Black Friday idag va? Jag har i alla fall redan hunnit med 2 julklappar vilket känns grymt skönt. Helt klart värt det att gå upp 20 min tidigare för haha
Idag vankas det jobb för mig då det lär bli ett högtryck på jobbet i och med black friday och löning. Så jag har stålsatt mig med en stor kopp kaffe, frukost och ska alldeles strax ta mig iväg. 
En liten grej jag tänkte på bara: Nu när jag shoppar så ser jag till att ALLTID kolla om nätbutikerna finns att gå genom Bonusway. Jag har hittills inte bara fått rabatter för att det är BF, utan jag har fått ca 60 kr tillbaka bara genom att jag gått genom Bonusway. Kanske inte är världens grej, men det är ändå pengar tillbaka när man ändå hade tänkt att handla på internet. Jag ser det ungefär som med mitt ICA-kort. Jag behöver ändå ha mat, varför inte då ha ett kort som gör att jag får fantastiska reapriser och bonus tillbaka på det? Det är samma sak med Bonusway. Jag ser till att ALLTID beställa därigenom när vi ska iväg och resa. Säg att du handlar en resa för 2 på ca 8000 kr, då får du ändå tillbaka 400 kr på det, bara genom att handla genom den sidan. Bara som ett tips till er! 
 
Glad fredag på er och hoppas att ni mår bra där ute. Nu kör vi igång den här dagen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress