Äntligen fick jag min melon med torkad skinka. Om jag fick välja en grej att äta i resten av mitt liv så vore det melon och proisciutto! Den blandningen är fenomenalt enkel men god. Vi delade på en tallrik med pommes och ja, ni ser ju tallriken som Jessica fick, hur gott! Mangon var mognare än jag någonsin har smakat den. En perfekt lunch i solen helt enkelt! 
Vi hade 2,5 timme på förmiddagen då solen låg på bra och det var totalt vindstilla. Ett litet snabbt dopp fick det bli med en pensionär från Irland som tyckte att min engelska var väldigt bra (stolt tjej!). Det var svinkallt, eller refreshing som hon sa haha
Lunch, följt av ett försök till solning men när blåsten kommer så är det faktiskt inte värt det att ligga på stranden. Så himla varmt är det inte! Så vi snörade på oss skorna och tog oss ut på en långpromenad istället. Den här kroppen behövder få röra på sig lite. Det är lite ruffigt här i Nerja, men det har deffinitivt sin charm här. Som jag har sagt förut: Det är lugnt och skönt. 
 
Nu sitter jag med ett glas ( eller mitt 2:a haha) Sangria, tittar på solnedgången som försvinner bakom bergen och lyssnar på när vår ena granne spelar på sin ukulele. Hur mysigt som helst! Jag fyndade en gul stickad tjocktröja på Primark som jag har virat in mig i också. Det är verkligen konstigt hur man ena tiden på dagen kan tänka sig att doppa sig i havet och sen den andra tiden på dygnet vira in sig i en tjocktröja. Det är olikheterna som gör det. Som min lunch, nyttig melon och en halv tallrik med pommes. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress