3 november 2017

Ah ah Honey

allmänt

 
 
Jag får någon superkraft när jag ska packa inför en resa. Det svåraste tycker jag är för en weekend, för jag vill ju ha med mig samma saker som när man är borta i 2 veckor. Jag går bananas på alla små tuber, olika enpacksgrejer för håret och ansiktsmasker. Jag har någon vild dröm ( nåja ) om att jag ska sitta med en ansiktsmask, med ett glas rosé i handen och se ut över havet sittandes på min balkong. Verkligheten? Jag försöker hålla mig vaken till 21 för jag går in i dvala på semester haha Man kan ju ändå tycka att efter 7 år med resande så kanske man ska ha lite pack-vana, men icke! Jag slänger alltid ut mina kläder så här på sängen med alla kläder som jag vill ha med mig på resan, men sen låter jag dom ligga där 1 timme eller så och börjar skala ner allting. Vad behövs egentligen inte, vad kan jag lägga i mitt handbagage ( en brun weekendbag) och vad har jag inte använt på länge och varför skulle jag göra det just nu under den här veckan. 
Jag har insett några grejer på dom här åren i allafall: 
1) Jag lockar inte håret. Eller plattar det. Det tog mig kanske 5 år att inse att jag är alldeles för lat för att fixa mig till middagen när jag är bortrest! 
2) Jag kanske kommer gå på promenader, men träning blir det nästan aldrig av ( även om vi har pratat om att få till just träning nu i Nerja haha) . Ta inte med för mycket träningskläder! 
3) Det är omöjligt för mig att komma till maxvikt med bara kläder! Nu åker vi med SAS och dom har 20 kilo/väska, men det närmsta jag har hamnat är 23 och då åkte jag med Norwegian och fick panik över hur mycket saker jag hade ner i min väska. Tror fan jag hade i 3 vinflaskor hem och råkade storshoppa på Primark i Barcelona. Men sån panik har jag aldrig haft annars.
4) Jag har kommit till insikt att jag gillar att ta med mig svensk mat dit jag ska. Så är det bara. Vi vill ha vårat speciella bröd med fullkorn i till frukost, oftast har jag med en liten marmeladburk med ( alla man köper utomlands smakar antingen illa eller är av storlek GRANDE) och jag har med mig mina vitaminer och te. Te är mest för att jag är för snål för att köpa en hel förpackning där jag råkar vara, för att dricka max 2 gånger och sen antingen slänga det eller behöva frakta hem det. Så jag tar med mig några påsar utifall att. Mycket i min packning är utifall att nu när jag tänker efter! 
 
Hur är det med er? Har ni några skumma packningstips eller något som ni bara MÅSTE ha med er? Mitt handbagage är den här gången proppfull med snacks att ha ombord. Resdagar är jobbiga som dom är och jag vill inte råka få blodsockerfall, med andra ord: Bli ledsen och orolig, så kul har jag det när jag har lågt blodsocker! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress