Det här är en lunch som jag vet att mina föräldrar lyfter lyfter inte bara 1, utan 2 ögonbryn när dom hör att jag äter det här. Stekta färska bryssellål i soya, kokt sötpotatis och lite kyckling som jag hittade i kylskåpet från en middag som jag gjorde för någon vecka sen. Det blev riktigt gott det här och lite av en tager-vad-man-haver lunch! Jag har varit hemskt ofokuserad i 3 veckor på det här med bra handling på mataffären. Jag kommer hem med allt och inget på samma gång. Jag verkar ju överleva på något vis, men jag måste nog ta och storhandla mat så att frysen fylls med sånt som jag behöver. Jag har fått som rutin att nu förtiden gå till och från jobbet och då orkar jag inte storhandla och därmed behöva bära allt i händerna.
Ja ja! Jag har haft en skön förmiddag här hemma annars. 45 min promenad med min mamma, hämta ut en julklapp, duscha och nu ligger den här lunchen i magen. Jag ska alldeles strax ta mig iväg till jobbet igen och köra sista dagen innan lite ledighet. Hoppas jag, med sånt vet man aldrig! Men jag är hur som helst glad över att ha överlevt den här 6 utav 7 dagars-veckan. 
 
Ni Stockholmsbor där ute som kanske läser här: Har ni några härliga restaurang-tips runt Hovstallet-området? Jag funderar på att kanske dra iväg min familj till Crèmè som ska ligga i närheten, men om ni har några bra tips, hojta till!