Det här är en lunch som jag vet att mina föräldrar lyfter lyfter inte bara 1, utan 2 ögonbryn när dom hör att jag äter det här. Stekta färska bryssellål i soya, kokt sötpotatis och lite kyckling som jag hittade i kylskåpet från en middag som jag gjorde för någon vecka sen. Det blev riktigt gott det här och lite av en tager-vad-man-haver lunch! Jag har varit hemskt ofokuserad i 3 veckor på det här med bra handling på mataffären. Jag kommer hem med allt och inget på samma gång. Jag verkar ju överleva på något vis, men jag måste nog ta och storhandla mat så att frysen fylls med sånt som jag behöver. Jag har fått som rutin att nu förtiden gå till och från jobbet och då orkar jag inte storhandla och därmed behöva bära allt i händerna.
Ja ja! Jag har haft en skön förmiddag här hemma annars. 45 min promenad med min mamma, hämta ut en julklapp, duscha och nu ligger den här lunchen i magen. Jag ska alldeles strax ta mig iväg till jobbet igen och köra sista dagen innan lite ledighet. Hoppas jag, med sånt vet man aldrig! Men jag är hur som helst glad över att ha överlevt den här 6 utav 7 dagars-veckan. 
 
Ni Stockholmsbor där ute som kanske läser här: Har ni några härliga restaurang-tips runt Hovstallet-området? Jag funderar på att kanske dra iväg min familj till Crèmè som ska ligga i närheten, men om ni har några bra tips, hojta till!
 
 
 
 
 
 
Jag fuskade igång julen lite här hemma i början på veckan. Jag har hållit mig till lite fina grejer än så länge men håller mig borta från julgranen tills vidare och allt annat pynt. Men titta vad fint jag har just nu! Det blir så otroligt mysigt att få vakna upp en regning ( bra jobbat Sverige) morgon, slå igång ljusen, sätta mig med en kopp kaffe och bara vakna till liv lite. Jag tror att det är viktigt den här tiden på året att göra saker som är mysigt för en själv. Självklart förstår jag att det är svårt om man går upp kl 5 varje morgon, då vill man snooza så länge det bara går. Men det jag hinner på morgonen, hinner jag inte på kvällen istället  då jag relativt ofta jobbar på kvällen.
Men några saker som jag ser extra mycket fram emot just nu är: 
* Middag på fredag med några av ridtjejerna från ridgruppen jag är med i. En lätt aw som början på helgen!
* Förhoppningsvis en dag i Stockhom med hela min familj på lördag. Vi vill ta oss till Hovstallarna för deras julmarknad och sen ta oss upp till Gamla Stan och marknaden som är på Stortorget. Regnar det så som det har gjort hittills hela veckan så åker vi inte, så himla kul är det inte att vara utomhus hela dagen för att få julmys och det ända man tänker på är hur mycket det kippar i skorna haha
* Nästa vecka ska jag och min älskade syster ha Spa-dag ute vid Sätrabrunn. Den årliga turen dit brukar vi vilja få till i tiderna innan jul,men många gånger har vi haft dålig framförhållning och fått det efter jul/nyår. Men nu firar vi in 1:a advent-veckan med SPA! Är orimligt taggad på en halvdag där ute.
* Pynta julgranen. Det är något magiskt med att få upp alla ljus och fina kulor. 
* Jag och min syster har köpt en adventskalender från Rituals som vi har tänkt dela på. Vi är väldigt olika på många punkter när det kommer till skönhet och hudvård, men Rituals delar vi! Det ska bli kul att se vad både hon och jag får för något.
* Töntig punkt kanske men egentligen får jag äta godis/chips igen efter 3 månaders uppehåll ( minus 1 vecka i Nerja). Vi sa början på december som slutdatum och det är på fredag. Men jag får se hur jag gör. Det kanske blir nästa vecka beroende på mitt schema och vad jag ska hitta på. Men min obsession över tomteskum gör ju att jag blir lite extra sugen på att starta typ redan NU! Får kanske unna mig en liten påse här strax.
 
Vad ser ni mest fram emot under december? Är ni såna där som hatar allt vad julen heter eller är ni som jag, en som troligen var självaste Jultomten i ett tidigare liv? 
 
God morgon god morgon! Vilken utvilad tjej vi har här just nu. Det finns kämpiga tidiga mornar och så finns det brutalt kämpiga. Idag är det bara en väldigt väldigt tidig morgon. I min värld i alla fall. Jag vaknade nyss upp med ett ryck när väckarklockan ringde och väckte mig mitt i mitt stora "jag-gör-slut-med.dig"-tal till en vän som jag har växt upp med. Den här personen snattade i butiken jag jobbar på och jag fick brotta ner personen. Precis när jag säger upp vänskapet med typ meningen " vi behöver aldrig mer prata med varandra" så vaknar jag upp. God morgon på mig själv helt enkelt! 
Men igår alltså. Vad roligt det var att träna igen! Det kanske inte var så tokigt ändå att ha ett uppehåll? Jag joggade igång kroppen i 2 km först ( hej taskig kondition, kul att ses igen!) följt av lite kettlebellswings, en massa ryggövningar, lite rumpalyft med fötterna på en bänk följt av crunches. Jag älskar att slå ihop 2 övningar på varandra! Då får kroppen upp lite puls och mitt pass kanske är slut efter lite drygt 50 min. Jag avslutade med lite utsträckning av mina stela baksida lår och vader. Det gör ont som tusan, men jag ser att det ger resultat och sånt gillar vi! 
Sen under dagen så fixade jag här hemma med städning, dra upp alla julgrejer från mitt förråd och sen börjar smycka ut min lägenhet med en massa jul-mys! Jag har inte bestämt mig ännu för när jag vill fixa upp min gran, men det kommer säkert inte ta särskilt lång tid skulle jag tro. Vill hinna njuta av att han den framme! Men jag vill nog ändå komma in i december först.
Jag hade helt klart en skön ledig måndag ska ni veta. PRECIS vad jag behövde efter en tuff vecka med en massa jobb! Nu är det bara att sätta igång igen. På torsdag kväll så tar jag helg i 3 dagar och det är så välbehövligt!
 
Ha en fantastisk dag kära ni. Ta hand om er!