Camilla Norman

Tack för alla gratulationer!

Hej hej hej! Måste först tacka alla fina vänner för gratulationerna igår, det betyder guld för mig! Vilka otroligt fina människor jag har runt omkring mig.
Dagen igår blev hur skön som helst. Jag startade som sagt med en tripp till Västerås och Sveriges godaste sallad på Kajens Café, ute i solskenet vid vattnet. En perfekt start på dagen helt klart! Jag älskar att ha vatten omkring mig och Mälaren är så fin så här års. När solen är framme så får jag något slags lugn i mig!
Sen var det hemåt till Sala igen, fika och slöande i solen som gällde. Det kanske inte är det bästa för min prickar på benen, men ingenting annat verkar ju hjälpa så då kan det ju knappast bli sämre av sol. Jag mår som bäst i solen och då tänker jag njuta av den!
Lite middag, jordgubbar och paket senare så var dagen över. En födelsedag känns alltid som att den har 5 timmar mindre på sina dygn, eller hur? Jag förstår inte hur det går till. Men jag hade en fantastiskt dag och jag är tacksam över den!
 
Nu: Slänga i mig frukost och sen åka till jobbet. Mindre roligt, men med en ledig helg framför mig så vill jag bara få igång den här dagen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress