Camilla Norman

Sommarfrukost

God morgon! Finns det något godare än jordgubbar till frukost? Eller ja, svenska jordgubbar i iof godare än dom här från typ Holland eller så. Men dom duger och dom smakar ändå lite!
Har ni sovit gott? Jag trodde att det skulle bli lite knepigt att sova pg.a. utvilad sen igår, men jag slocknade som en liten bebis! Min syster kan skriva under på att jag somnar ruskigt fort ibland. Det blir oftast ett God Natt, släcker lamporna ( på semester alltså) och sen har jag somnat. Att vara på semester suger musten ur mig och jag vill vakna upp pigg som en lärka så då är det bara att somna fort!
 
Men idag är ingen vanlig dag, för det är min pappas födelsedag! Jag ska jobba lite nu till kl 1 och sen ska vi fira honom med allt vad det innebär. Men bbq-lunch är det jag ser mest fram emot efter några timmars jobb!
Kolla in mina söta små blommor som jag har fått. Är det här anledningen till att man skaffar hus och trädgård? Att man kan gå runt och plocka sina egna blommor vore ju guld! Eller så får man en liten mysig bukett när man råkar vara hemma haha
 
Ha en mysig dag alla ni! Det kanske är någon mer än jag som ska jobba, men till er andra: Ha en härlig ledig torsdag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress