Camilla Norman

Små små förändringar

Jag försöker som sagt att äta lite vego här och där i min vardag. Egentligen är det inte jättesvårt för mig då jag inte har några som helst pekpinnar med kosten ( mer än att inte äta chips just precis ALLA dagar i veckan haha) men något jag känner mig duktig med är just att många av mina favorit-rätter faktiskt går att göra till vego!
Som idag: Jag köpte hem färdiga falafel och hade (standard just nu) halloumi hemma. Sen är jag inget sås-tjej överhuvudtaget och gillar inte känslan av gräddfil eller smör ( rödvinssås är fantastiskt) men här har vi en salsa på squash och äpplen som smakar lite curry. Mums! Perfekt till falafel tycker jag. Det känns snällt mot naturen och min kropp att äta vego ibland. Jag äter mer än gärna protein av diverse slag, men jag är relativt dålig på att tillaga det så då låter jag restaurangerna göda mig med gott protein.
Hur tänker ni kring att äta vego? Jag orkar inte med att vara pedant och ha regler runt mat och kost. Som ungefär allt i mitt liv, lite av varje är en skön balans för mig. Jag vill inte bli en sån som kommer hem till folk och så har jag regler för vad jag vill äta, jag vill vara tacksam över att överhuvudtaget bli bjuden på mat! För vår fina jordglobs skull vill jag gärna skära ner på just animalistiska produkter, och självklart för djurens skull också. Alla kan ju göra litegrann, man behöver inte bli pedantisk för det.
 
Träningen: Gick galant! Jag börjar känna av liiiiite förändringar i kroppen och får lättare kontakt nu förtiden och det känns himla härligt. Som jag skrev på Instagram ( Camilla_norman) så vill jag aldrig hamna i den där vevan att "behöva träna" utan jag vill till gymmet för att kroppen vill det! Självklart håller jag kolla på om det går 1-2 veckor mellan träningarna och då kanske jag måste tvinga mig själv lite mer. Men som det ser ut nu så mår jag bra i ca 2 pass på gymmet, 1-2 promenader i veckan och all transportträning, dvs: Ta mig till fots dit jag ska. Genom att jag oftast går till och från jobbet ca 4/v så får jag 120 min gratis promenad. Jag tar gärna omvägar till dit jag ska för stunden bara för att få lite "gratis motion" och friskluft. Det fungerar fint för mig och lugnar mitt samvete!
 
Nu: Ta tag i garderoben. Så. Himla. Tråkigt!
Karolina

Starkt jobbat! Alltid peppande att läsa såna här positiva inlägg! Lycka till vidare med allt :)

Svar: Tack snälla du! Jag försöker att peppa till vardagsträning och att få ett sunt tänk till träning, så jag blir så glad när det kommer fram genom mina inlägg 😄
Camilla Norman

Ellen Gräntz

Kul att du försöker äta mer vegetariskt! Jag är vegetarian sedan två år tillbaka ungefär. :)

Svar: Vad duktig du har varit! Idag känns det som att det finns så många alternativ till animaliska produkter så det är relativt enkelt att byta ut ibland 😊
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress