Camilla Norman

SHAPE UP

Kanske ungefär årets tråkigaste dag. För att få bukt på mina (förmodligen) värme-eksem så har jag luftat min lurviga hela långa dagen. Shorts, ingen sol på benen och en lååååång dag i min ensamhet. Tur att jag hade Shape Up som underhållning och framför allt datorn! För den här salladen har varit ungefär bland det roligaste som har hänt mig idag. Jag har hinkat i mig vatten med gurka och citron, lagat lite matlådor och sen har jag suttit här i soffan och kollat på klänningar för min väns 30 årsfest. Temat är More is More och jag kan alltså inte komma undan med en liten H&M-klänning i bomull ( min absoluta favorit i garderoben haha) utan det är med skräckblandad förtjusning som jag faktiskt kan få klä upp mig lite! Synd bara att jag just i dagsläget ( ni vet, vissa dagar är ju helt klart bättre än andra) inte känner mig så himla "i form" så att säga. Jag gick aldrig på balen i gymnasiet och jag hade ingen wa-wa-woom- klänning på studenten så jag vill känna mig snygg nu när tillfället faktiskt kommer! Jag har problemet med att ha relativt rak, men bred kropp. Det finns inga "kvinnliga" former så som stora höfter, smal midja och bazooas till bröst. Blir det för mycket tyll, rysch och pysch så har jag en tendens att få både stora axlar, stor midja och ENORMA höfter. Men med rätt klänning så fungerar det självklart bättre. Jag gillar att klä upp mig i mina vardagskläder, men när det kommer till finkläder så blir jag grymt kroppsmedveten. Får jobba mer på självförtroendet hör jag visst!
 
 
Sämre- Jag har inte pratat med en själ sen jag ringde in i morse och sjukanmälde mig (pg.a. kan inte ha tjocka arbetsbyxor som gör att benen inte får andas) så jag är så satans uttråkad just nu!
Bra- Jag hittade en galiamelon som "doftade utomlands". Ni vet när dom typ doftar sol? Den var m a g i s k t god. Det var länge sen som jag åt en sån god melon! Hej bästa-tiden-på-året-för-bättre-kost!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress