Camilla Norman

Rise and grind

Guten morgen! Något trött men ändå utvilad tjej här. Jag blir fortfarande lika förvånad när jag lyckas somna som en liten prinsessa när jag måste lägga mig tidigt och sen faktiskt får sova hela natten. Det fanns en tid för några år sen som det var omöjligt! Jag kunde ligga och vrida mig fram till 3-4 på morgonen och få en olustig känsla i kroppen och tänka jordens alla negativa tankar. Thank God att den perioden verkar vara över!
Jag har en tisdag framför mig med jobb och jag TROR att det kommer vara en vän till mig som ska få lära upp sig att jobba hos mig så det känns hur kul som helst! Sen ska jag kanske ut och gå med en annan kompis på kvällen. En skön tisdag helt enkelt, hoppas bara att vädret håller uppe. Tisdagar är verkligen inte en dag som är min favorit att jobba och det är alldeles för lång tid till helgen så att planera in lite kompis-tid är rena räddningen!
 
Men god morgon på er och hoppas att ni har fått sova gott! Hjälp vad mycket lättare det är att gå upp nu när det är ljust och härligt ute vid den här tiden. Eller ja, ljust. Härligt vette tusan om det är! Jag önskar i alla fall att jag uppskattade att gå upp så här tidigt varje dag, men låt oss vara ärliga här: Det är alldeles för skönt att ha sovmorgon!
Guccimamma

vilken lyx frukost! =)

ha en fin dag

Svar: Tack snälla,ha en härlig dag du med! 😄
Camilla Norman

Anita

Men oj så gott :D

Svar: Nej men eller hur! 😍
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress