Camilla Norman

Pro and con:

Bra- Det har varit soligt och fint ute!
 
Sämre- Min klänning till min väns 30 årsfest fungerade inte. Fan, jag vill inte behöva beställa hem fler klänningar för jag får bara dåligt självförtroende då.
 
Bra/femhundra tummar upp- Mitt cellprov var negativt! För negativt i sjukhusvärden är väl bra? Det var inga cellförändringar, det kan vi säga. Äntligen kan jag andas ut.
 
Sämre- Jag har fått jordens värmeutslag på från fötterna och upp mot magen. Jag känner mig sjuk i huden och vissa av utslagen har börjat att klia. Tur att jag hade en tub med kortisonsalva... Men jag saknar min aloevera-växt nu kan jag säga er. Jag fick utslag när jag var liten och gick i låg/mellanstadiet men tänkte att jag hade växt ur det där, men icke.
 
Bra- Jag fick till en skön promenad på kvällen nu och behövde varken sjal eller vantar- Hej sommar-värmen!
 
Sämre- Mitt internet har krånglat hela kvällen och jag blir störd på att den inte som jag vill haha
 
Bra- Egentligen skiter jag i allt som är sämre här uppe för jag behöver inte gå på en till cellprovsundersökning för något som KAN bli något i framtiden. Jag är tacksam för livet just nu.
 
Bra- Ljuset var magiskt vackert när jag var ute och gick. Jag önskar att jag orkade bära omkring på min kamera såna här kvällar för det är verkligen hur vackert som helst!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress