Camilla Norman

PINK

God morgon! Åh nej nej nej, jag har blivit förkyld. Ont i halsen, öronen ( trånga örongångar så att det gör där är inget jag är ovan vid) och huvudet känns som bomull. I och för sig ganska så skönt att kanske få det här gjort innan sommaren kickar in ordentligt så jag klagar inte! Plus att det var faktiskt väldigt väldigt länge sen som jag var förkyld. Pollen är ingenting jag tycker är en förkylning, även fast man kan bli sänkt.
Men kolla in mina nya ROSA solglasögon! Jag känner mig som en unicorn i dom och jag gillar dom skarpt! H&M levererar nästan alltid minst 1 par nya brillor som hamnar i min "lilla" samling med glajjor. Min familj tycker att jag är tokig som fortsätter att köpa nya solglasögon därför att jag har sååå många, men jag har inte haft ett par rosa!
 
Men alldeles strax ska jag och min kära mor ta oss mot Västerås och kolla upp vad det är jag har på kroppen. Dom har skött sig väldigt bra under helgen mina prickar och dom på armarna lider jag inte ens av ( dom finns där, men man måste ju se det till att det har varit värre!) men det ska bli otroligt skönt att få mig en titt på dom. Mardrömmen är att dom säger att det är "stress-relaterat" och måste självläka. Det verkar vara vanligt att just prickar på benen uppstår när kroppen är stressad av olika anledningar! Cross your fingers att det här går bra nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress