Camilla Norman

När saker och ting får ett namn

Relativt nöjd ändå! Som rubriken säger: Det finns ett namn ändå. Henoch-Schönleins. Försök säga det fort 10 gånger! Det finns inte mycket man kan göra åt det, barn får det oftast ( tydligen pojkar också, jag visste att det fanns en anledning till att jag känner mig manlig ibland haha) och ingen vet än varför man får det. Men det finns ett namn och då är jag nöjd! Håll i er nu... Men min "medicin" blir.... STÖDSTRUMPOR. Dom ska hjälpa mina ben att inte svullna upp och därmed tydligen inte ge fler utslag. I honestly doubt it, men jag ger det ett försök. Det ska också tydligen försvinna av sig självt efter några veckor så om jag har tur så är det slutspurten för mig nu.
- Jag måste ta blodprov igen för läkaren ville ha "färska" resultat. Tycker inte om sprutor i armen.
+ Jag "fick" spontan-shoppa den här UNDERBARA succéblusen volym nr 2! Är den inte fantastiskt fin? Jeansen är också nya och exakt den modellen som jag har kört på nu ett tag. Dom sitter som en smäck och är riktigt sköna. Molly på Ginatricot om ni funderar på vart ni ska köpa jeans någonstans!
 
Men annars då? Jo jag var lite trött efter lunchen ( donken, hur underskattat är inte chicken nuggets egentligen?) och jag svepte i allt skräp där det hörde hemma och bara någon minut senare funderade jag på vart min mobil tog vägen.. Paniken när jag insåg att jag nyss svepte ner den tillsammans med mitt skräp var total! Lite äckligt var det att rota runt i soptunnan med gammal mat, men värt det när jag hittade den. Note: Lägg aldrig mobilen på brickan! Men i övrigt en mysig, men regnig, dag som slutade med fika utomhus. Är det sista dagarna på Maj så är det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress