Känslan när gymmet är TOMT under mer än hälften av ens gym-pass: Som fransmännen säger, Incroyable!
Jag har lyxen idag att kunna välja att träna på förmiddagarna oftast och ser till att aldrig behöva vara där under "rusnings-timmarna". 1 ) Jag gör väldigt mycket pass som är uppbyggda på att jag gör 2-3 övningar på rad och det känns som att jag tar upp en maskin/yta i väldigt lång tid. 2) Jag vill inte fota eller filma när folk är i närheten för jag vill inte få med människor som kanske inte uppskattar att hamna på film. Tro det eller ej, men alla är inte inne på det här med sociala medier haha
Jag gillar att filma vissa övningar för att kunna visa här men framför allt för att jag vill se om jag gör helt galet. Pg.a. min överrörlighet så känner jag inte när jag gör fel förrän det faktiskt har gått för långt och genom att filma så kan jag se vad jag ska förbättra. Det är delvis därför som jag aldrig gör marklyft. Jag vill råka göra fel och sen bryta något.
Men här har vi 3 övningar som jag älskar ! Lats pulldown- maskinen är typ min favorit på gymmet och jag kör dom här när jag tränar ryggen. Man kan göra en rad olika grepp som tar på olika delar av ryggen och dom här är mina favoriter: Tätt grepp där man sätter händerna så att fingrarna pekar mot en själv. Den tränar triceps och skulderbladen kan jag tycka.
Den andra är väl "standard-greppet" tror jag. Brett och man kan lasta på ganska så rejält. I och med min armbåge som har krånglat så kör jag oftast på 23 kilo och så gör jag fler reps istället. Känn efter och lär känna dina muskler!
Den tredje är mest för att bli jämnstark och ha möjlighet att kunna aktivera båda sidor av kroppen. Som vi alla vet är vi olika starka på höger respektive vänster sida och genom att hitta kontakt-övningar som man kan fixera både höger och vänster så tror jag på en hållbar kropp. Jag själv tar i mer med höger sida och märker oftast bättre resultat där, så genom att tvinga min vänstra sida att arbeta lika hårt så får jag en mer jämn kropp!
 
Hoppas att ni får en fin dag idag! Själv ska jag om ett litet tag pallra mig iväg och jobba för kvällen. En skön dag helt klart.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress