Camilla Norman

Jag blir lycklig av färskpressad juice

Jag bollas mellan att ta mig ut på en promenad nu på morgonen eller om jag ska göra allt det där "vettiga" först och sen se om det verkar vara fint ute fortfarande. Jag brukar inte göra listor ( trots att jag är lite av en list-nazist)
men idag måste jag nästa göra en så att jag vet att inget glöms!
- Jag måste köpa nya strumpbyxor. Ni vet såna här på bilden som slutar vid anklarna. Jag får blåsor av hela strumpbyxor om det är så att jag måste gå en bit. Plus att mina som jag har nu antingen är trasiga eller har släppt i resåren vid midjan och trillar ner.
- Jag har ju nämnt 30 årfesten och jag insåg att jag har inga smycken som känns "more is more". För jag är less is more annars haha Så jag måste ta mig till affärerna här i stan och kolla om det finns något!
- Jag måste måste måste laga lite matlådor.
- Jag skulle också behöva tvätta lite, men jag får se om det hinns med.
- Skulle behöva gå igenom kylskåpet för det börjar se ut som ett kaos
- Jag har en deadline på en liten kurs från jobbet som måste göras idag eller imorgon. Imorgon blir det full rulle, alltså blir det idag.
Men jag startar dagen först med en stooor juice gjord på äpplen, 1/2 grape ( jag ÄLSKAR grapefrukt som juice), en stor ingefära och 2 nävar med spenat. Det blev förvånansvärt god måste jag säga! På det här viset får jag i mig en massa nyttiga grejer utan att det blir extra stora mål mat. Om det inte vore så satans dyrt med frukt och grönt så skulle jag göra juicer varje eviga morgon. Det. Är. Så. Gott! Jag får nästan tårar i ögonen när jag är utomlands och det finns juice-stånd som gör juicen rakt framför nosen på en. Då blir jag lycklig. I´m easy to please!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress