Camilla Norman

Happy monday!

God morgon! Alltså kan vi diskutera det här med att det snöar ute? ... Det är maj och jag fyller år om exakt 10 dagar och det SNÖAR! Perfekt för mig som inte får vistas ute i värme just nu och känner att det kommer gå galant att få bort mina utslag bara jag får chansen att hålla mig borta från sol, men för alla er andra så vill jag verkligen att solen och värmen kan få komma till oss nu när vi faktiskt är inne i en sommar-månad.
Jag vet om inte det är min tankes kraft som gör att jag SER på mina utslag att dom skärper till sig, eller om det faktiskt är fallet. Men jag avvaktar lite och ser hur det blir. Det känns både onödigt för sjukhuspersonalen att få kolla på något som håller på och läker och så är det onödigt för plånboken för mig. Jag klarade av att få en långpromenad igår utan några uppsvullna fötter/anklar och det har nästan varit det jobbigaste, att det gör ont pg.a. svullnad. Men jag är optimistisk idag och tänker att veckan som ligger framför oss ändå kan bli en härlig vecka! Vad är lite utslag om man jämför med vad många andra går igenom.
 
Så med en bättre känsla i kroppen och med en god frukost framför mig så säger jag glad måndag och jag hoppas att ni får en bra start på nya veckan, trots snö!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress