Camilla Norman

Handyman

Hej hej! Tvätt-dags för full rulle idag. Eller ja, tvätt. Jag har inte riktigt såå många användningsområden att använda mina kläder så att det blir stora högar som vill bli tvättade.
Jag lyckades i alla fall rensa ur garderoben på 2 ICA-kassar med kläder och så har jag en liten hög som jag inte har bestämt mig för vad jag vill göra med dom. Det är faktiskt fina kläder, men som jag av olika anledningar inte använt på länge. Jag skänker nog iväg det, det känns bra för hjärtat. Det finns två klänningar som jag är kluven till hur jag ska göra, är det något som ni vill att jag ska lägga upp här så att ni kan få köpa någon av dom? Jag kommer helt enkelt inte i dom längre pga. höfter. Jag kan gå ner hur mycket som helst i vikt, men jag vette tusan om det är skelett som gör att jag går ner haha
 
Men här har ni lite random bilder från dagarna som har gått! Jag har lyckats fixa mig gamla cykel till att fungera nu. Eller jag och jag, cykelverkstaden. Men jag skruvade loss 2 gamla plingklockor och satte på 1 helt sprillans nu! Sen hoppas jag att ni inte blir äcklade av mina invärtes utslag från den där lilla reaktionen jag sitter på. Jag vet inte om det är tankens underbara kraft eller om det faktiskt är så att prickarna saaaakta men säkert håller på och blir ljusare? Dom kliar inte, gör inte ont och är inte som öppna sår, så jag ska väl egentligen inte klaga då jag inte lider av dom. Men jag blir mer och mer okej med att dom är "en del av mig nu" och så ska det inte behöva bli.
Sala Silvergruva. Det är så himla härligt att strosa runt där uppe och gå mot Måns Ols och vattnet som är där. Om man inte är orm-rädd som jag så finns det fantastiskt fina stigar ( Gröna gången) som leder mellan dom här två platserna. Om ni skulle råka komma hit av olika anledningar, ni måste upp till Gruvan! Sala allmänt eftersom det är riktigt vackert här under sommaren.
 
Men nu måste jag ta tag i tvätt och allt sånt där. Typ ta en långpromenad eller något och bara få i mig frisluft. Jag hoppas i alla fall att ni mår fint där ute!
Maria Pettersson

Så duktig du är! Jag önskar jag vore så händig :)

Svar: Tips: köp en fin verktygslåda haha Jag har en väska med det allra viktigaste och som råkar vara lila och gullig 😄
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress