Camilla Norman

Grattis Portugal till vinsten!

Jag drömde att jag åkte helikopter. Det var exakt så häftigt som jag alltid har föreställt mig! Mellan en massa dalar, över flera åar och det där magiska strax-innan-solen-går-ner-ljuset som blir så magiskt fint på bild. Sen ringde väckarklockan haha Jag hade gjort ganska så mycket för att ta mig dit igen och inte behöva sätta på mig mina arbetsbrallor. Fråga mig inte hur, men många av mina utslag hade faktiskt sakta men säkert blivit väldigt dova, men så fort jag fick på mig alldeles för varma byxor så kom dom igen. Så nu sitter jag här med ett nytt gäng härligheter upp till magen ungefär! Livet är bra fantastiskt ibland. Om jag inte får några starka mediciner imorgon när jag ringer upp vårdcentralen så kommer jag bli galen. Give me som drugs! Kan ju säga att jag inte är särskilt sugen på idén med att jobba 9 timmar till och sen se resultatet på benen.
 
Men om jag ändå ska avsluta lite gladare: Vad roligt att Portugal vann Eurovision! Jag var tvungen att sova innan jag såg vem som vann, men jag blev glad när jag såg att Portugal vann. En fin, enkel låt och ett land som väldigt sällan vinner! Har dom ens vunnit någon gång?.. Jag har på något vis lyckats missa typ hela Eurovision-cirkusen det här året så jag har inte hängt med, men jag har för mig att jag fastnade lite extra för Portugal!
Kollade ni, och vilket land hejade ni på? Självklart var ju Robin in favorit, men jag visste att låten inte var stark nog att vinna, men en 5:e plats är ju fantastiskt bra! Sverige visar att vi kan musik minsann haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress