Camilla Norman

FOOD

God morgon god morgon! Kan vi prata om kombinationen stekt lax och sötpommes? Jag åt det till middag igår och det är verkligen hur gott som helst. Jag marinerade laxen i soya och lime och sen stekte jag dom på medelvärme och hade på sesamfrön. Hello asiatiskt! Sötpommesen kryddar jag alltid med rosmarin, chilipulver och flingsalt. Det går inte att misslyckas med den här middagen! Det blev en härlig matlåda till idag om inte annat och jag är redan hungrig på lunchen. Det var om inte annat perfekt att ladda upp inför en promenad med min vän Sandra och hennes lilla kid!
Jag håller på och äter frukost just nu och laddar för en förmiddag med lite utbildning på jobbet ( Svenska Spel) och eftersom det var femhundra år sen som jag pluggade sist och faktiskt behövde anstränga hjärnan till att lyssna och ta in så känner jag att en stadig frukost kan göra susen. Om inte annat så mest för att muta mig själv till den här låååånga dagen. Det, och att jag har tagit en ledig dag imorgon because it´s my birthday! Jippi!
 
Hoppas att ni får en fin dag idag! Jag var helt säker på att det var tisdag när jag vaknade nyss och det känns lite konstigt att jag har "missar en dag" utan att tänka på det!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress