Camilla Norman

Fake it til you make it

Hej hej! Det är helt otroligt vad jag kan sova nowadays. Jag snittar runt 9 timmar VARJE natt och jag blir varken piggare eller gladare för det. Förmodligen ligger det något i kroppen som svirar runt efter min lilla allergi men jag ber en liten tyst bön om att det snart kan vara över för jag orkar inte mer. Jag har en lååååång jobb-helg framför mig och jag hoppas verkligen att jag orkar med det för nu kan jag bli trött bara av en ledig eftermiddag! Därav absolut noll uppdateringer på varken Instagram eller här på bloggen. Jag var slut som människa!
Förmodligen behöver jag bara komma igång lite, jobba och få tankarna att fokusera på något annat än mig själv. Allting är bara en fas och just nu är jag nervös... För allt! När jag blir nervös vill jag inte äta och när jag inte äter som jag ska så blir jag nervös av det också. Ja ni hör ju, en ond liten cirkel blir det haha Men när jag får såna här perioder så har jag lärt mig en sak: Dom tar slut någon gång och oftast blir det bra bara av att jag tvingas till att skärpa till mig ( typ: vara trevlig på jobbet och fokusera på annat).
 
Träningen igår gick fantastiskt bra. Min träningsvärk började smyga sig på redan när jag gick och la mig i natt! Det var faktiskt länge som jag kände att ben-passen var jobbiga och gav något slags resultat. Jippi!
Så jag ska ha en lugn och skön förmiddag här hemma och sen ta mig iväg och fakt it til you make it. Hoppas att ni får en himla härlig helg förresten!
Emelie

Hej! En kommentar kanske inte direkt kopplad till inlägget men jag ville bara säga att jag blev helsåld på växten! Har en liten variant av en sån idag och roligt att se att den kan bli så stor! :-)

Trevlig helg! :-)

Svar: Hej! Jag vill sno med mig den här från gymmet där den står, så himla härlig växt! 😄 vad kul att du kan få en liten sneak peak på att din planta kan bli större 😄
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress