Camilla Norman

Burger

Det går ju inte att misslyckas när det kommer till en bra gjord hamburgare. Jag själv hade "misslyckats" lite med planeringen med kosten under dagen så när vi väl fick maten framför oss sås var jag på utför. Jag fick i mig lite mer än hälften i alla fall och allt smakade supergott verkligen, men jag har extremt svårt att vända på känslan i kroppen när jag väl har gått utför lite. Men! Det var en himla mysig kväll med mina otroligt härliga kollegor och det blev pensionärsfirande för 2 stycken och ett 40-årsfirande. Är det något vi kan så är det att bjuda på sång haha
Jag var tacksam för en relativt tidig kväll pga. trötthet. Jag vet inte om det är för allergin i huden, allergitabletterna eller om det är någon hormon-grej ( jag hade lite problem med nervöshet för några år sen av absolut noll anledningar) men jag var trött som en gnu och somnade med korsordet rakt i ansiktet och pennan i handen. Jag vet inte om det var hotet om att jag tänkte ringa till läkaren idag och be dom kolla upp mina ben men jag tycker faktiskt att jag ser skillnad från igår! Färre prickar, mer yta för min vanliga hudton och dom börjar bli lite dova i färgen. Äntligen.
Så med en ny dag framför mig och med en stor och härlig frukost i magen så börjar livet återvända! Hur konstigt är det inte alla katastroftankar som kommer när man är hungrig? Eller är det bara jag?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress