Camilla Norman

BEAUTY TAKE OFF!

Det blev lite ändringar med planerna idag, tänka sig. Så istället för att kuta runt som en toka så kan jag nu dela upp det på 2 dagar istället för jag ska nämligen iväg och jobba ikväll! Trots något smält hjärna ( jag stod bokstavligt talat och valde strumpbyxor med hål för fötterna och så kommer jag ändå hem med hela?) så känner jag att det här kan bli riktigt bra till slut. Genom att jobba ikväll så får en annan som jobbar för mig imorgon istället! Jag har en känsla av att jag kommer att vara slut som människa imorgon efter Västerås och OM det är så att jag inte får någon vidare hjälp ( ex. att läkaren tycker att det ska få själv-läka) så kommer jag nog inte vara varken trevlig eller vidare smart på jobbet. Men jag har varit effektiv som tusan och hittat lite grejer på stan för festen, lagat köttfärssås medans jag gjorde ATG-kursen och fått hem den här lilla rackaren! Glossybox, ni kunde inte ha kommit mer lägligt en dag som denna!
Det var en sån bra timing verkligen för min hårmask tog slut här för någon månad sen och jag har glömt bort att köpa en ny så den lilla blå flaskan med hårmask är perfekt. Cetaphils rengöring har jag hört mycket bra om men också glömt bort att testa så det blev jag också glad för när den kom i boxen! Någon här som kör med Cetaphil?
Solskyddsfaktorn är så ironiskt för jag tänkte tanken igår att jag nog bör köpa en sylskyddsfaktor att ha specifikt till facet ( hej finnar när jag kör med den för kroppen i ansiktet!) och så bara råkar det dyka upp en här. Lagom size också då det ändå känns som att man slänger hälften när säsongen är slut. Riktigt nöjd med månadens box! Kör ni någon Glossybox? Jag är inne i en period där jag älskar att få hem lite prover, men det där kommer och går mellan varven. Ibland kör jag ett uppehåll på 1 år men då har jag samtidigt otroligt många härliga produkter att göra slut på.
 
Nu: Mellis, jag hamnade på efterkälken med energinivån och måste ha mellis för att klara av att vänta till middagen vid 19.00. Sen är det skygglappar på och köra på tills jag får komma hem om si så där 8 timmar! Thang God för ett "kort" pass.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress