Camilla Norman

27:th Birthday!
 
Nej men hej! 27 år, hur gick det här till?? Jag har haft en skön förmiddag här hemma med lite fixa med ballonger, mig själv och väntat på DHL som skulle knacka på dörren och lämna en grej. Så ni sitter jag här, missar tåget om exakt några minuter och väntar på att få ta mig till Västerås!
Jag ska nämligen möta upp min kära mor i Västerås och luncha med henne på Kajens Café och äta den brutalt goda salladen som dom har. Kanske är en skum grej att äta på sin födelsedag, men jag är riktigt sugen på den salladen.
Så. 27 år. Ingen åldersnoja faktiskt och jag känner att livet vid 27 känns bra! Jag firar in det med rosa heliumballonger, en blommig klänning, lunch med mamma, firande med familjen ikväll och sen middag med några brudar på lördag! Perfekt tycker jag. God mat och människor som jag gillar! Andra kanske skulle ha panik över att vara singel, barnlös ( i alla fall i en småstad som Sala) och ingen satsande karriär vid den här åldern, men jag känner att livet är förhoppningsvis långt och när jag bestämmer mig för något så gör jag det all in då istället. Som en filmkaraktär sa: Worrying is suffering twice och det vill jag ska bli mitt motto! Ibland kan jag tycka att livet går ruskigt fort fram, men jag skulle aldrig vilja vara 18 år igen och inte ha lärt mig allt som jag har gjort fram tills idag!
Jag säger grattis på min egen födelsedag och ska alldeles strax ta mig mot Västerås och världens godaste lunch! Min start blev en skål med jordgubbar så nu ska det bli himla gott med lyx-sallad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress