Ni vet när man har suttit i soffan i 4 (!!) timmar och bråkat med datorn och sen bara måste ge upp? That's me. Plus att jag är dunderförkyld just nu och orkar inget mer än att koka nudlar till lunch. 

Min dator har lurat lite från och till i 1 år nu men nu verkar den spela på sista refrängen! Jag får bara inte upp min startsida på Internet Explorer... Den står och rullar och visar tillslut "sidan visas inte".  Har jag nämnt förut att jag verkligen inte gillar teknik? Haha Jag har hur som helst förberett mig för en begravning av den och överfört allt vad viktiga bilder heter! Vilken härlig daaaag na na na na!

Jag är hur som helst slut som artist just idag så om ni har något kul att berätta, please do so! 


Relativt nöjd ändå! Som rubriken säger: Det finns ett namn ändå. Henoch-Schönleins. Försök säga det fort 10 gånger! Det finns inte mycket man kan göra åt det, barn får det oftast ( tydligen pojkar också, jag visste att det fanns en anledning till att jag känner mig manlig ibland haha) och ingen vet än varför man får det. Men det finns ett namn och då är jag nöjd! Håll i er nu... Men min "medicin" blir.... STÖDSTRUMPOR. Dom ska hjälpa mina ben att inte svullna upp och därmed tydligen inte ge fler utslag. I honestly doubt it, men jag ger det ett försök. Det ska också tydligen försvinna av sig självt efter några veckor så om jag har tur så är det slutspurten för mig nu.
- Jag måste ta blodprov igen för läkaren ville ha "färska" resultat. Tycker inte om sprutor i armen.
+ Jag "fick" spontan-shoppa den här UNDERBARA succéblusen volym nr 2! Är den inte fantastiskt fin? Jeansen är också nya och exakt den modellen som jag har kört på nu ett tag. Dom sitter som en smäck och är riktigt sköna. Molly på Ginatricot om ni funderar på vart ni ska köpa jeans någonstans!
 
Men annars då? Jo jag var lite trött efter lunchen ( donken, hur underskattat är inte chicken nuggets egentligen?) och jag svepte i allt skräp där det hörde hemma och bara någon minut senare funderade jag på vart min mobil tog vägen.. Paniken när jag insåg att jag nyss svepte ner den tillsammans med mitt skräp var total! Lite äckligt var det att rota runt i soptunnan med gammal mat, men värt det när jag hittade den. Note: Lägg aldrig mobilen på brickan! Men i övrigt en mysig, men regnig, dag som slutade med fika utomhus. Är det sista dagarna på Maj så är det.

30 maj 2017

PINK

allm�nt


God morgon! Åh nej nej nej, jag har blivit förkyld. Ont i halsen, öronen ( trånga örongångar så att det gör där är inget jag är ovan vid) och huvudet känns som bomull. I och för sig ganska så skönt att kanske få det här gjort innan sommaren kickar in ordentligt så jag klagar inte! Plus att det var faktiskt väldigt väldigt länge sen som jag var förkyld. Pollen är ingenting jag tycker är en förkylning, även fast man kan bli sänkt.
Men kolla in mina nya ROSA solglasögon! Jag känner mig som en unicorn i dom och jag gillar dom skarpt! H&M levererar nästan alltid minst 1 par nya brillor som hamnar i min "lilla" samling med glajjor. Min familj tycker att jag är tokig som fortsätter att köpa nya solglasögon därför att jag har sååå många, men jag har inte haft ett par rosa!
 
Men alldeles strax ska jag och min kära mor ta oss mot Västerås och kolla upp vad det är jag har på kroppen. Dom har skött sig väldigt bra under helgen mina prickar och dom på armarna lider jag inte ens av ( dom finns där, men man måste ju se det till att det har varit värre!) men det ska bli otroligt skönt att få mig en titt på dom. Mardrömmen är att dom säger att det är "stress-relaterat" och måste självläka. Det verkar vara vanligt att just prickar på benen uppstår när kroppen är stressad av olika anledningar! Cross your fingers att det här går bra nu!