18 mars 2017

Il Duomo

Florens


Guten morgen alla! Det är alldeles för tidigt för en lördag, men jag ska alldeles strax ta mig iväg till jobbet och den här gången var det min tur att få stiga upp tidigt och rise and grind.
Jag tänkte visa er lite bilder från den pampiga Il Duomo sin finns i Florens. Snyggare utsmyckning får man nästan leta efter! Jag hade ingen koll på att den skulle vara så här pass snygg? Dekorationerna är magiskt fina och man blir lite blåst av stolen när man kommer nära den. Ett litet minus var insidan tycker jag, inte alls så fin som den SKULLE kunna bli med lite eftertanke i den. Inte ful direkt, men efter att ha sett utsidan så får man upp förväntningarna ganska rejält haha Men verkligen fantastiskt fin utanpå och lite av ett "måste" när man är här i Florens! Man kan gå upp i kyrktornet här men då måste man boka biljetter sen innan för man får en viss tid som man får gå upp, utifall att någon här är sugen på att göra det. Vi körde Piazzale Michelangelo istället som var 20 euro billigare och minst lika fin utsikt!
 
Men nu är det jag som stoppar i mig lite frukost och blir människa igen. Fy tusan vad trött jag är just nu! Får se om jag somnar på min egen axel i kassan idag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress