Camilla Norman

WOMEN´S BEST
 
Första laddningen träningsprodukter på nästan precis 1 år! Jag var en av dom där som totalt älskade FEMIMALS produkter och var fast till deras aminosyror. Men livet gick vidare både för dom och för mig och jag slutade helt plötsligt en dag bara att dricka dom. Det svängde över 1 dag bara och helt plötsligt tog jag inga tillskott överhuvudtaget. Det är en himla djungel med alla kosttillskott och det gäller att hitta dom som fungerar för en själv. Jag har varit extremt principfast när det gäller saker jag inte vet vad det är bra för och om det faktiskt är bra för kroppen och har därför aldrig gått in i tillskottsvärlden på djupet. Jag har ingen vidare utbildning eller tilltro till alla saker man "ska" ta som tränande person. Jag testar mig fram helt enkelt! Jag vill se en redovisning för hur allt sånt här kan påverka kroppen i det långa loppet innan jag testar saker. Många tar fettförbrännande grejer och prestationshöjande medel och det är absolut ingenting jag lägger någon värdering i, det är bara inte för mig. Jag är helt enkelt rädd för vad det kan bli för reaktioner på kroppen i längden.
Men en sak jag gillar är aminosyror. Jag är fortfarande inne på att det är träningen som ger resultaten och kosten i övrigt, men aminosyror hjälper mig att hålla en lite jämnare energinivå under passet när jag tränar ( plus att det är väldigt gott också haha). Jag har som sagt tränat på bra nu under 1 års tid utan att "behöva" ha aminosyror så det fungerar fin fint utan, men ibland när energin dalar lite så kan det hjälpa mig lite. 
Jag fick precis hem en låda med amino från WOMEN´S BEST och jag har hört mycket bra saker om dom här. Har ni hört talas om dom? Jag tänker att jag testar ett tag och ser om det är något som ens känns värt att betala för, annars så är jag inte den som kan sluta med det. Ingenting sånt här är livsviktigt, men jag tycker att det kan vara roligt ibland att testa!
 
Snart: Asiatisk middag med min fina Hawal. Alldeles för länge sen som vi sågs och vi delar båda passionen med mat haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress