Camilla Norman

Suround yourself with beauty
 
 
 
 
 
Jag vet inte riktigt när den här nya blom-fetishen kom över mig. But I like it! Det är något rofyllt med att komma hem och mötas av lite fina växter, som tro det eller ej, har överlevt mina icke-gröna-fingrar. Mitt nya tillskott är dom här ljuvliga pionerna som jag faktiskt hittade på jobbet! Runt 35 kr och dom tillför otroligt mycket tycker jag. När blev jag så här egentligen?... Jag gillar hur som helst blandningen av mina hårda kaktusar mot dom här mjuka pionerna. Om jag får en trädgård någon gång så ska jag lätta ha pioner i den!
Jag gillar att ha flera sidor som hos en själv som man kan plocka fram. Jag gillar rock, men min favoritlåt är Halleluhja. Ingenting är godare än maträtten black and white men jag älskar min vitkålssallad.Jag bryr mig inte ett dugg om hur man "ska" sköta blommor men jag tycker verkligen att det är härligt att ha snittblommor hemma. Jag älskar att träna och trötta ut musklerna, men en kväll i soffan är oslagbart. Man måste inte vara antingen eller känner jag!
 
Med det sagt: Jag hoppas att vinden har lugnat sig lite för jag tänker trotsa min trötthet och ta mig ut och gå en sväng. Annars somnar jag redan nu vid 8!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress