Camilla Norman

Studenttider i Sala

God morgon god morgon!

Vilken skön "söndag" jag hade igår. Min "helg" är över nu och jag går in i 3 dagar med jobb jobb jobb nu. Men jag klagar verkligen inte för jag har fått mycket gjort under dom här dagarna! Igår hade jag en sån där Nu-ska-jag-göra-allt dag och hann med att städa hela lägenheten, diska, laga lite matlådor, gå på 1 timmes promenad, hämta ut ett paket, göra lite ärenden på stan, prata med min hudläkare ( 2 ggr dessutom haha), äta middag med min äldsta vän Hawal, tvätta lite och ändå ha tid över till att bara ha det skönt. Jag älskar såna där produktiva dagar när jag vet att jag ska hänga på jobbet sen! Jag gillar att ta det lugnt och knappt röra mig ut sängen, men få saker är så härliga som en dag då man får allting gjort.

Men idag då? Jag jobbar lite extra idag för att Sala har studenten idag! Jag har några härliga brudar på jobbet som tar studenten idag så Grattis Grattis Grattis till er, fy tusan vad duktiga ni har varit! Så feststämningen har legat som ett litet lock över Sala hela veckan och jag kan fortfarande få tillbaka känslan i kroppen efter min egen student. En si så där 8 år sen bara haha Helt galet hur fort det här året har gått, jag tycker att det var nyss som jag var på Hawals brors student och hade en supermysig kväll tillsammans med dom. Plus min kusin som också tog studenten förra året. Om jag tycker att det gick fort så kan jag bara tänka mig hur snabbt året har gått för dom! 

Så jag ska bara få i mig min frukost och sen ta en liten omväg mot jobbet så att jag får lite friskluft och kan rensa tankarna! Jag drömde precis innan jag vaknade att heeeeela min kropp var tänkt av mina spräckta blodkärl ( den hud-prylen som jag har haft i 6 veckor) och jag såg ut som att hela min hud var blodröd varvat med att den möglade. Fy fan vilken mardröm. Så jag behöver rensa skallen och peppa med lite bra musik!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress