Camilla Norman

Strawberries
 
God morgon god morgon! Jordgubbsfrukost, finns det någonting bättre än det? Det var billiga gubbar igår på mitt jobb så jag snappade åt mig 2 L som jag kan ha och mumsa på nu under några dagar. Planen är att testa på självplock på ett ställe här i närheten av Sala och ingen är mer taggad än jag haha Sist jag plockade var jag under 10 så jag kommer inte ihåg så mycket mer än att dom hade strutsar. Konstiga saker lägger jag på minnet! 
Det är hur som helst 2 dagar med jobb som väntar för mig och jag har unnat mig själv en sovmorgon så att jag har alla förutsättningar för att göra mitt allra bästa på jobbet. Är det något jag har fått från min familj så är det arbetsmoralen. Trots hjärnspöken och diverse grejer så gör jag alltid mitt bästa, både mot kunder men framför allt mot dom jag arbetar med. Det trotsar min introverta sida litegrann och gör mig både glad men trött haha Men att det vankas helg snart ska bli himla himla härligt! 
 
Jag har som sagt tappat det på sistone med träning och sånt ( jag har all förhoppning om att det kan lösa sig ) men jag har lovat mig själv att 2 pass/ v ska jag nog ändå få till. Helst vill jag få till det under en ledig dag, men jag vaknade idag och var lite taggad på något slags rygg-pass! 2 pass/v är inte en större uppoffring för mig, men det är något jag mår bra av och kroppen verkar hålla bättre och bättre med det yrke jag har idag. Förutom en taskig armbåge ( idag mår det bra, men ibland kan jag känna av den) så har jag klarat mig riktigt bra på dom här 8 åren på ICA! 
Så, nu taggar vi för träning! Någon annan här som har, elller ska, träna idag?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress