Camilla Norman

Sony DSC HX400v
 
 
 
Hej hej! Jag såg ingen som helst vits med att sätta mig här tidigt imorse ( kl 5, hua!) så därav ett litet eko här.
Jag har iaf precis kommit hem från jobb och ni kan inte förstå hur nojjig jag var över att cykla hem med två extremt tunga kassar där det låg 1 ENORM vattenmelon i. Fråga mig inte hur jag hade tänkt mig att förvara den, kylskåpet är inte direkt gigantiskt. Jag får helt enkelt klura på det! 
Jag har kommit fram till en sak förresten: Igår var jag iväg till Västerås en snabbis för att kolla på kameror. Men ingen har alla dom funktioner som jag vill ha och ett relativt bra pris. På den som jag hade sönder så var det en superzoom på och jag inser när jag kollar på andra kameror med en "vanlig" zoom att jag använder det väldigt mycket och skulle sakna den rejält. Alla dom här 3 bilderna är tagna med min Superzoom-kamera och motivet på Florens och den lilla stugan mitt ute i vattnet är väl kanske ca 1-2 km bort. Ganska så bra ändå, eller hur? Det gäller att vara stabil på handen, men annars klarar den av att zooma så pass. Men ingen av dom kameror som jag klämde och kände på igår verkar vara det jag är ute efter! Eller ja, jag vill inte behöva köpa ett monster-objektiv så att den både blir klurig att ha med i väskan och dålig för plånboken. Så vet ni vad? Jag kommer nog köpa hem den som gick sönder. Det kändes konstigt att när jag väl "får" köpa en kamera så väljer jag ändå den som jag har haft i ca 2 år. Men den har allt som jag vill ha, funktionsmässigt! 
 
Om det är någon som är sugen på en vettig kamera som inte är för stor, för dyr eller svår att lära sig: Den heter Sony Dsc HX400v och är en kompaktkamera. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress