Camilla Norman

Pink flamingo
 
 
 
God morgon! Hur snabbt gick inte den här månaden? Jag känner in i hela mitt väsen att jag måste njuta mer av juli/augusti nu. Det går för fort! Jag startar hur som helst den här härliga lediga dagen med en stor skål med svenska jordgubbar och en stor kopp kaffe. Vardagslyx! Jag älskar frukostar på lediga dagar för då kan jag äta sånt som inte bara ska mätta i 5-6 timmar framöver, utan det kan vara gott och fräsht också. 
Men kolla in mitt badrum nu förresten! Rosa tonar ihop med det grå kaklet känns som en given kombination. Jag tänkte inte ens på att balsamflaskan matchade så fint haha
När jag fick chansen till samarbetet med Desenio så blev jag först eld och lågar och min hjärna gick på högvarv med ALLT FINT MAN KAN GÖRA, men insåg jag snabbt: Jag lever i en 47 kvd lägenhet och jag har en liten vägg som går att spika i, resten är betong. How to do? Jag fick en stålställning av mina föräldrar att ha i badrummet och den fungerar perfekt att ställa fina grejer på! Ibland får man tänka utanför boxen och jag blir himla glad när jag står i dushen och kollar på det här. 
 
Nu: Planen är träning av något slag, handla blommor till Midsommar och städa upp här hemma! It sure looks like shit. 
Ha en fantastisk dag kära ni!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress