Camilla Norman

När orken börjar komma tillbaka
 
God morgon god morgon god morgon! Livets gåva måste väl ändå vara att ha såna där sovmasker nu när det är sommar? Jag har ljust som tusan när jag vaknar vid den här tiden och jag kan inte somna om det inte är mörkt hos mig. Men bara jag slänger på mig ett par av dom där maskerna så brukar jag ha lätt sen! 
Men god morgon på er. Hur mår ni där ute? Jag har precis fått i mig avokadomackorna och känner mig redo för en dag på jobbet. Jag har 2 dagar nu med jobb och sen får jag lite semester! För 2-3 månader sen så var jag helt inställd på att komma iväg någonting för mig själv. Typ åka till London och shoppa lite eller kanske ligga på en strand och sola. Men i och med min hud-inflammation så har min ork rasat ner i marken. Det har tex. känts som ett mount everest att bara äta middag med någon eller åka till Västerås. Så det har inte varit på tal att jag ska ha orkat fixa en resa helt till mig själv. Just idag mår jag mycket mycket bättre! Aptiten är tillbaka, livet känns ljusare idag och framför allt så börjar mina spruckna blodkärl att minska i storlek och i färg. Det är fortfarande en massa tester som ska fixas i veckan och jag är glad över att dom tar det på allvar. Så det blir säkert en tripp till Västerås i dagarna och om inte annat så har jag plan på att åka till Mall of Scandinavia! Om allt går som det ska. Man vet ju aldrig, det är ju bara tisdag och saker kan ju hända där på vägen. Typ att jag måste göra alla tester på fredag, då hinns det inte riktigt med. Men jag hoppas att det går att komma iväg, jag börjar känna att en tripp dit skulle vara mysigt! God mat, shopping och lite semester-känsla. 
 
Men nu måste jag skärpa mig och komma igång så att jag kan ta mig iväg och jobba ett tag. Jag känner att det blir en bra dag idag och jag hoppas att det kanske smittar av sig på er också! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress