Camilla Norman

MONDAY
 
God morgon regniga Sverige! Herre min vad trött jag är just nu. Jag hade problem att somna pga två fina anledningar: Vänt på dygnet totalt och mitt ena ben är uppsvällt så det pillar och har sig. Men det löste sig med strumpan trots att jag tror att man inte får ha på sig det under natten, eller har jag hört fel? Jag behövde i allafall få hjälp att somna så då fick det bli så.
Men nu sitter vi här på en ny fin vecka och här i stan så har vi studennternas vecka med allt vad det innebär! 
Jag har faktiskt inga som helst planer fram till v 33 nu vilket känns HUR skönt som helst. Jag behöver tid att läka, njuta av lediga dagar och sommaren. Självklart blir de små turer för att turista lite så om ni bor i närheten av Sala, hojta till om det finns något mysigt som jag bör se! Plocka jordgubbar på ett sånt där självplock känns givet, det vill jag verkligen göra. Men annars har jag inga "måsten" att göra nu och jag älskar den känslan!
 
Hur mår ni där ute? Har ni en sån där fantastisk klämdag idag inför Nationaldagen imorgon? Jag har haft 1 vecka nu med sjukdommar och sånt så nu är det min tur att ställa upp och jobba, vilket ska bli skönt faktiskt. 
Ha en bra dag hur ni än tänker spendera den!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress