Camilla Norman

Mina 6 Must Haves:
 
 
God morgon god morgon! Jag känner att nu i semester-tider och i och med att jag fortfaraden jobbar och gör nästan ingenting "roligt" så tänkte jag tipsa er om lite "must haves" hos mig. Ingenting är väl ett måste, men om jag fick välja några produkter att enbart ha i byrålådan så vore det dom här. 
  1. Ögonbrynspennan från Anastasia Beverly Hills. Den här sned-pennan är min magi och jag känner mig ready to go bara jag får mina bryn på mig! När vi reste till Aruba och jag glömt HELA min necessär hemma så var det just brynpennan som sved lite extra i mitt hjärta. Jag har färgen Medium Brown och den är perfekt kall och täckande.
  2. Försvarets hudsalva. Den ska tydligen vara universal och kunna användas till allt möjligt. Men mina läppar är beroende av den här gröna lilla rackaren och om jag har glömt den hemma under en dag på jobbet så blir det vääääligt långa timmar för mig haha 
  3. Cliniques All about the eyes. En kräm som blir som sammet runt ögonen. När jag var yngre och mamma råkade få en sån här i prov så snodde jag åt mig den när jag insåg hur SKÖN den var. Sen fick jag den i en Glossybox och ingen kunde bli gladare än mig haha Den är dyr, men dryg som tusan för man behöver inte mycket alls.
  4. Sebastian Dark Oil. Jag får frisör-känsla varje gång jag har i det här efter duschningen. Den doftar MAGISKT gott och slår ut den klassiska Moroccanoil med hästlängder. Jag har använt min flera gånger i veckan sen i julas och det har försvunnit lite mer än 1 cm i flaskan. Dyr-men dryg!
  5. Biotherm Beurre Corporel. Hudlotion deluxe. Den här är min absoluta favorit när det kommer till hudvård. Den har en hint av apelsin och citrus och doftar typ som... rena lakan! Alltså ni förstår, fräsch doft. Den klibbar inte och smälter in fort i huden. Perfekt present att ge bort eller att fynda på Taxfreen! 
  6. Min nya favorit: Rituals ansiktsskrubb. Ni ska veta att jag och mamma sprang runt på Mall of Scandinavia och letade efter ansiktsskrubb. Har folk slutata att använda det? Jag är i alla fall besatt av att skrubba mitt ansikte och gör det gärna 1-3 gånger i veckan. Den här är lika fräsch i doften som Biotherm-burken och skrubbkornen är pyttepyttesmå så att huden på ansiktet inte ska gå sönder. Den återfuktar något enormt och jag tycker att jag får en bebisstjärt till ansikte efteråt!
Här har ni mina 6 favoriter just nu. Perfekt till sommaren när allt gäller att återfukta efter solning. Jag är ingen smink-tjej när det kommer till sommaren och det märkte jag när jag klurade ut den här listan. Förutom brynpennan så är det inget smink som jag absolut  "måste" ha med mig. Bryn och solpuder, sen är jag redo för sommarens äventyr! 
Har ni några bra produkter som ni vill tipsa om? Något ni inte kan leva utan?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress