Camilla Norman

Let there be light
 
 
 
 
 
Kolla in det magiska ljuset som var igår kväll! Hade jag haft min bättre kamera med mig hade jag förmodligen aldrig gått på min promenad, jag hade nog bara stått och fotat allting. Det var så otroligt fint på min runda! 
Jag har kommit in i en sån där tid nu när jag inte klarar av att ut och gå med musik längre. Jag ser till att spara på dom poddar jag vill lyssna på till just promenaderna. Eftersom jag inte vill ha någon prestation runt mina pw så har jag ingen anledning till att ha snabb musik som ska pusha mig till något. Oftast så vill jag bara rasta av mig lite och stänga av hjärnan haha Då är det perfekt med poddar! Just nu är mina 2 favoriter Träningspodden och JosefinochVanja. 4 brudar med 4 helt olika sätt att leva på, men det alla har gemensamt är att dom peppar så otroligt mycket och kommer med bra tips om allting! 
Har ni någon podd som ni lyssnar på? 
 
Men! Nu tar vi och kör den här dagen så att jag kan få 4 hela dagars ledighet! Eller ja, jag har faktiskt sagt att jag kan tänka mig att jobba några timmar under helgen om utifall att det skulle behövas. I och med att jag har varit sjuk lite så känns det som att det kan bli en fattig månad i juli haha Men annars har jag 4 väldigt långa och härliga dagar framför mig med att göra precis det jag vill göra! 
Ha en toppenfin dag nu!
Lillan

Så vackert! Blir lite lättare tror att jag komma iväg ut på promenader om man vet att det väntar sådana vyer.. Hade nog fastnat och stått och fotat istället dock. :P

Svar: Haha ja, jag njuter verkligen av att gå mina promenader vid den här årstiden :P Hoppas allt är bra med dig!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress