Camilla Norman

Let´s go where the palm tree grows
 
 
 
 
Se alla härliga posters här 
Okej mina vänner! Här kommer det extremt roliga samarbetet som jag fick chansen att göra med hemsidan Desenio! Jag har kommit in i en period nu när jag gillar att fixa och dona i min lägenhet igen och när jag fick chansen till att fixa en snygg tavelvägg så visste jag att det skulle bli en i min hall. Som ni ser så har jag en tapet som är något utöver det vanliga i just färger som känns morderna. Grönt och ljust rosa. Så att istället för att hata min tapet så säger jag som Tim Gun i Project Runway: Make it work! 
Jag vill ha ett rese-tema på mina tavlor i hallen för det är det första jag ser när jag kommer hem efter jobbet, och det sista jag ser när jag går iväg. Jag ville också plocka upp det rosa i hallen och tycker att min lilla tavla med kaktusen gör ett kanonjobb! Det var inte lätt att välja ska ni veta. Jag har ingen enorm lägenhet och alla väggar förutom den jag visar er nu är gjorda i betong = Mindre roligt att borra i! 
Det bästa med just Desenio är att det går att göra om i sitt lilla husehåll för en billig peng. Som det är nu så har jag dom storlekar på ramar som jag behöver så det enda jag behöver göra är att köpa hem nya posters utifall att jag tröttnar på dom jag har hemma. Det är så lite som behövs för att det ska kännas nytt och fräsht hemma igen, och bara genom att bara klicka hem 1 eller 2 nya posters så blir det annorlunda igen!
 
Jag har fått den fantastiska möjligheten att ge er en rabattkod på 25% som gäller mellan 20-22 juni och allt ni behöver göra är att skriva in koden CAMILLA i utcheckningen ( gäller ej handpicked/ramar)
 
Happy shopping! 
Samarbete med Desenio
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress