Camilla Norman

Kajens Café
 
 
 
 
Åh, det vattnas i munnen bara jag ser på salladen från Kajens Café i Västerås! Jag är ju ett stort fan av Picadelis salladsbar, men den här från Kajens är snäppet vassare. Man får MYCKET för pengarna och råvarorna känns extremt bra och färska. Jag fick prosciutto som förmodligen kostade lika mycket som salladen i sig. Är ni förbi Västerås, käka sallad på Kajens Café då! Det ligger så fint längs med Mälaren. 
Men det är väl ungefär det enda "roliga" idag. Hur kul är det att behöva åka 4 mil bort enbart för att ta ett satans svalgprov? Ett ynka prov på 5 sekunder som jag fick höra av läkarna i Västerås att det ska man visst kunna göra i Sala. Alltså blev jag bortskickad. Tur nog så fick jag en mysig dag ändå, men det skulle kunna ha varit en jobbdag för mig som jag då missar en massa pengar för, plus att man ändå måste ta sig hit på något vis = kostar en massa pengar för något som ändå skulle ha kunnat göras i Sala! Men jag tänker lägga det här bakom mig nu, se framåt ( och inte nedåt, där utslagen sitter ) och njuta av svensk sommar när den är som bäst! Jag har te.x. njutit av en skål med svenska jordgubbar och en annan skål med vattenmelon. Mums!
Jag har också fått lite sol på näsan, hängt vid Mälaren och haft lite semesterfeeling. Vem är jag att klaga när jag ändå har haft en skön dag! 
 
Imorgon blir det i alla fall en tripp till Mall och Scandinavia och shopping och god mat med min kära mamma. Det var ett tag sen som jag var där nu och jag är riktigt taggad över att kila runt där inne och förhoppningsvis hitta lite sommarkläder! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress