Camilla Norman

Joe and the Juice
 
 
 
Lördag! Hur härlig är det inte med lördag? Jag har absolut noll planet för den här helgen och det känns superskönt. Jag har sovit som en prinsessa hela natten för jag var HELT slut efter igår. Jag tappade gnistan där ett tag när vi var på MOS så efter en timme med lugnt och skönt i en soffa så fick jag ny energi och vi kunde avsluta med 2 timmar shopping och mys. Vi hade så himla tur med att det knappt var några människor inne på MOS igår! Dom 2 gånger som jag har varit där har det varit smockat med folk, men igår vad det lugnt och skönt hela dagen. Perfekt för mig som hade en stressad känsla i kroppen, då kunde jag fokusera på att inte bli irriterad. 
Jag hittade faktiskt inga sommarkläder alls men jag kom hem med lite andra saker som jag ändå blev nöjd med! Jag hittade en ansikts-scrub som jag testade igår kväll och det är m a g i s k. Den är från Rituals och doftar underbart och ha små små små korn som peelar ansiktet. Precis en sån som jag var ute efter! 
Men trots 1-2 timmar där jag inte mådde något vidare så fick kroppen ny energi till slut och vi fick en härlig dag tillsammans. Jag fick en annorlunda grekisk sallad ( utan fetaost, jag gillar inte det) och det var exakt det där som jag behövde. Något enkelt att äta och mycket vatten! Men alltså, jag fick en hel burk med oliver till tydligen. Nog för att jag hade trögt att äta, men det fanns ingen chans att jag skulle klara av att få i mig dom där haha Den obligatoriska Joe and the Juice- juicen ( hungover heaven) fick bli vårat fika på tåget hem. Den är så himla god och var precis det jag ville ha just då! Kan inte ens tänka mig att vi gick förbi Lindt´s-butiken där man kan köpa chokladkulorna på lösvikt, utan att köpa något. Men är man inte sugen så är man inte! 
 
Nu: Jag ska ta mig en promenad ute i det härliga vädret ( sol och moln omvartannat) och sen ska jag nog hänga ute i huset för att kanske lyckas få tag i några solstrålar! En liten tripp på stan kanske också kan blir bra. Jag köpte ju ett par skor att ha på jobbet här för kanske 2-3 månader sen, men dom gör att jag blir riktigt elektrisk! Varje gång jag tar på en skärm med fingret ( typ inlogg när folk ska ha hjälp i självskanningsområdet)  eller när jag tar i ett handtag så får jag jordens stöt. Så jag ska kolla om det finns några som jag kan ha istället för dom så får dom bli mina nya promenadskor istället för dom är grymt sköna att gå i! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress