Camilla Norman

In the woods
 
Där gick söndagen bort. Exakt hur snabbt kan en dag gå egentligen? Jag var en sväng till apoteket för att fixa stödstrumpor ( kan typ inte låta bli att le lite när jag säger den meningen haha) och sen har jag bara varit med mina förädrar fram tills nyss. 
Det har varit en ganska så tung dag i mitt röriga huvud men det lättare upp bara genom att låsa om min lägenhet och få lite sällskap. Många gånger vill jag mer än gärna vara ensam, men när hjärnan hamnar i en elak loop så behövs det sällskap och andra konversationer för att komma på banan igen. Min hud-infektion blev värre under kvällen igår på festen och det var en otroligt trött tjej som kom hem på nattkvisten. Men nu är stödstrumporna på och jag ser ut som en liten brittisk skolflicka med mina svarta strumpor och svart klänning till! Känns skönt för mina uppsvullna leder i alla fall att få hjälp att hålla sig på plats. 
Men festen igår förresten! Det var hur mysigt som helst att få träffa alla fina tjejer igen, prata lite om allt mellan himmel och jord, ha lite tävlingar med alla som var med och självklart att få fira Anna. En kväll som var bra uppstyrt och kul att få träffa lite människor som jag inte har fått se på väldigt väldigt länge! Jag tar helt klart med mig en massa må-bra-känslor ifrån den här helgen in i nästa vecka. 
Hoppas att ni har haft det minst lika mysigt i helgen ni också!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress