Camilla Norman

ICANIWILL
 
God morgon! Utvilad tjej här. Jag var SÅ trött igår kväll och stupade i säng strax innan 23 och då hade jag ändå läst lite i min bok jag håller på med. Sen var det sov-maraton fram till ca1 timme sen. Hur är det möjligt att man kan vara så trött efter en dag hemma? Det är nog bra för mig att komma igång och jobba snart igen för jag får en jobbig känsla i kroppen av att dra runt hemma i min ensamhet för länge. Jag, i princip, slängde ut min stackars syster igår kväll pga... Nervös! Otäck känsla i kroppen som sagt och då blir jag inte trevlig. Oftast är det lite sömn som behövs så att jag kan få starta igång nästa dag på bästa möjliga vis. Men helt klart måste jag sätta igång mig själv igen!
Vad är då bra att göra? Fira min vän Anna som har sin 30 årsfest! Hon fyller egentligen i februari men när man är 30 får man bestämma själv vilken månad man vill fira sig i. Juni kändes bra för henne haha
Så jag har precis duschat mig, ska få i mig lite frulle och sen är det fix för hela slanten som gäller! Jag känner mig som mest bekväm i jeans och någon fin topp, men dagen till ära blir det en snygg klänning och tjusiga accessoarer. 
 
Kolla in mina nya snygga tights förresten! ICANIWILL gör härliga träningskläder tycker jag och jag gillar att dom inte har häftat fast en enorm logga på dom här. Dom är sköna som synden, var på REA, har inget märke på sig och är perfekt gråa. Kan ju inte bli bättre! Dom kommer bli kanon att träna i när förkylningen har släppt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress