Camilla Norman

Damn if you do, damn if you don´t
 
 
 
 
God morgon god morgon! Vilken skön dag igår alltså. Promenad på förmiddagen, handla lite mat och sen sitta i hos mina föräldrar och lyckas tajma in solen relativt många gånger under dagen! Kanske alldeles lagom för min stackars hud som nu har blommat upp nya härliga prickar. Jag får känslan Damn if you, damn if you don´t av det här jag har. För x antal veckor sen kunde jag sitta i solen 4-5 timmar utan problem och huden höll sig som den ska. Igår satt jag MAX 2 timmar allts om allt och nu sitter jag med nya? Sätter jag i relation till hur det HAR sett ut så får jag inte klaga över dom, så mycket är det inte. Men jag försöker komma underfund med vad det är som utlöser, och det finns ingenting jag har hittat. Ena gången är det stress och att jag svullnar upp som utlöser det, andra gånger går det bra. Om jag fick sitta inne i min lägenhet utan att varken stressa, bli varm, bli upphetsad ( som i att bli glad, skratta och ha roligt) så skulle nog det här försvinna relativt bra. Men nu är inte verkligheten så och jag får helt enkelt stå up med att se ut som skit tidsvis, tills det någon gång går bort! Det ser som sagt mycket bättre ut än vad det har gjort dom senaste 8 veckorna, men återfall är aldrig mysigt.
 
Jag hade i alla fall en fantastiskt skön dag igår med mina föräldrar. Sitta ute och få friskluft och lite solstrålar mot huden ( jag blir på så extremt mycket bättre humör när jag får lite sol på mig), svenska jordgubbar till fika, grillat till middag och alla slags väder. Ja, ni ser ju hur jag såg ut efter 5 min cykel i regn haha
Men nu är det sista dagen på min 4-dagars-semester så jag tänker njuta av den ute i solen ( tänker trotsa nya utslag med allt vad jag har!. Hoppas att ni har haft en skön helg ni också!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress