Camilla Norman

Bowl of berries
 
Ni vet en sån där materiell lycka som är svår att slå? Jag hittade dom här två söta krukorna i den PERFEKTA rosa/dusty pink färgen igår och eftersom att jag hade målet satt på kaktusar så var det inte svårt att välja dom här. Jag gillar kombinationen hårt ( kaktus) möter rosa flickigt. Det var helt klart värt det att cykla i regnstormen för att få tag i dom här! Jag gillar att få omge mig av fina, men inte så dyra grejer. 
God morgon annars! Jag sitter och sippar på mitt kaffe och känner hur hela min överkropp är mör som tusan. Jag har träningsvärk i ALLA muskler från höfterna och uppåt. Nice! Jag har inga planer för dagen direkt och måste faktiskt ta tag i det här med städningen i min lilla lya. Tråkigt som tusan, men det behövs en genomgång! Jag har en till ledig dag idag för att sen komma igång igen i 3 dagar med arbete så det skulle vara skönt att ha lite sånt där "tråkigt" gjort. Men vi får se helt enkelt! 
 
Mikaela

Så gott det ser ut :)

Svar: En himla bra start på dagen! :D
Camilla Norman

A M

Mums vad gott! Har du köpt kokoskuberna i naturgodiset eller finns de att köpa separat? De är mina favvvisar!! :D Skönt med träningsvärk!

Svar: Jag köpte mina i en påse från ICA faktiskt. Jag vet att Urtekram från COOP har en påse som är snäppet godare än dom jag har här i :P https://www.google.se/search?q=urtekram+kokost%C3%A4rningar&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiH566RxK7UAhWSZpoKHWTPCFkQ_AUIBigB&biw=1366&bih=662#imgrc=VlHkcF0kT4ahgM:
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress