Camilla Norman

Blodprov on tour
 
Ni vet när man går igenom parken och känner sig iaktagen men det finns knappt en själ i närheten? Måsar. Jag hade en mås-kvinna(?) som förmodligen hade någon liten unge i närheten av mig för hejudamig vad hon attackerade mig haha Cyklisten som for bakom mig ska vi inte ens nämna! Jag älskar den här tiden på året och jag anser att fåglarna har lika stor rätt att vara här som jag får, men jag vill inte ha klor i huvudet haha
Men men! Jag är 7 tuber fattigare på blod, fick inte äta frukost pga något prov som läkaren ville ha på fastande mage ( min mage alltså, inte läkarens...) och lungröntgen är gjord. Check! Nu blir det en sväng till Västerås för lunch ute vid Mälaren och sen ta mina sista prover. Tur att dom lär vara enkla i alla fall. Är något nojig över hudprovet, skär man av en hud-snutt då? Förhoppningsvis kan jag vara klar sen med allt vad prover heter för jag känner mig.... är gammal rätt ord? Det finns typ inga unga människor som hänger i provtagningsrummen! Det var jag och alla söta 70-80-åringar.
 
Men jag ska ta min shake, åka iväg till Västerås med min kärasta pappa och sen blir det salladslurre vid hamnen på Kajens Café! Något mysigt måste jag ha nu när det är mini-semester för mig!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress