Camilla Norman

A great day
 
 
God morgon! Ouch, mina ben! Jag har som sagt haft lite motigt med träningen i x antal månader. Träningen har blivit av, det förnekar jag inte, men det har varken varit sprudlande roligt eller särskilt BRA pass. Men igår, mina vänner, kom dagen till mig. Planen var att träna överkropp och se hur stark jag kände mig, hur armbågen betedde sig och allmänt mysa igång kroppen lite med muskelträning. 30 min fick jag till med diverse övningar för överkroppen och sen var det som att jag fick ny energi ( säkert endorfinerna ) och jag satsade allt på 30 min ben också! Jag kan inte minnas den dag min ben fick sig ett BRA ben-pass sist? Det kunde tydligen inte mina ben heller för jag har ont idag haha Eftersom att jag hade utsatt 30 min kvar att träna så ville jag ha det effektivt= Cirkelträning. 4 övningar. Benpress, benspark, benböj och gynstolen där man kommer åt innersida lår. Alla övningar 10 gånger och 5 varv av alla. Mina ben skakde som små stackars asplöv efteråt! Men jag lär inte få till någon mer träning ( kanske imorgon om jag har ork, dagskonditionen är A och O för mig just nu) men nu har jag iaf gått igenom hela kroppen lite. 
Sen blev det dags för Hälsoloppet som går här i Sala! Mitt jobb Åkrahallen startar alltid med några lag och jag spontan-gick det igår! Det var ingenting som jag hade tänkt göra, men energin fanns och det var lite sjukdommar så då ställde jag upp. 5 km kan alla gå runt och jag var säker på att det skulle ge mig en massa ny och positiv energi! Jag behövde komma ur min egen tråkiga loop i hjärnan och vad är bättre än att få hänga med en massa vänner och ut och gå? Ja, hade det inte blivit typ storm precis när vi kilade iväg så hade jag sagt att det var en perfekt kväll, men nära inpå!
 
Nu: Jobb! Jag skulle egentligen ha varit ledig idag med, men jag stället upp för en vän så får jag vara ledig imorgon och fredag istället. För mig kvittar det, jag är pigg och alärt just nu så det känns som en bra dag! 
Hoppas att ni mår bra där ute! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress