Camilla Norman

28 arbetsdagar kvar
 
God morgon och glad ( ?) midsommar-vecka! Kan man säga glad? Grattis? Välkommen in i midsommar-veckan! Hur galet är det inte att vi sitter och har midsommar runt hörnet. Lite tragiskt är det väl ändå eftersom "det blir mörkare" som många så fint säger. Men annars så gillar jag den helgen, den är fri från "måsten". Man måste inte festa, man måste inte ro igång någon stor fest, man måste inte umgås med ett stort gäng med människor.. Det låter som att jag är osocial, eller hur? Jag menar mest på att man faktiskt får göra vad tusan man vill i den här helgen. Typ jobba haha
Jag har hur som helst 4 dagars ledighet i kroppen och jag är både utvilad, liiiiite brunare, lite fattigare och känner framför allt att det ska bli skönt med rutiner och jobb igen. Crazy as it sounds. Jag har en orolig känsla i kroppen som slår ut på att jag blir nervös för minsta lilla, vill inte äta, är inte sugen på mat och alltmänt o-skön ( mest i mitt huvud). Men att ha rutiner med jobbet är lite av en räddning för mig just nu! Jag vet att det är en fas och så fort jag märker en tendens till att min hudsjukdom börjar lägga sig så mår jag bättre, psykiskt. Jag har haft den otroliga lyxen att vara frisk annars och dom här 8 veckorna har slagit hårt på mig, vissa dagar i allafall. Oftast går det hur bra som helst! Jag längtar till punkten i livet när jag börjar bli uttråkad och rastlös, det är då som jag vill göra så mycket som möjligt och njuter av det. Idag kan jag ledigt sitta på min rumpa i x antal dagar och inte ens bry mig om att jag inte gör något.
 
Hur som helst! Jag har räknat ihop att det är 28 arbetsdagar kvar innan jag får min riktiga semester! Den är riktigt sen i år, men det gör mig ingenting. Jag tror att jag kommer kunna njuta av sommaren ändå och jag tänker se till om inte annat att göra det! Bara jag får en förmiddag med solning så får jag mitt behov mättat. Får jag äta lite jordgubbar så blir allting bra. Bara jag får mina sommar-promenader så kommer jag må fin fint! Det finns så mycket att njuta av, trots jobb. Men 28 arbetsdagar är ju ingenting, det är inte ens en månad.
När har ni semester i år? Får ni någon eller kanske sommar-jobbar ni?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress