Gooooood morgon god morgon! Jag satt igår och försökte komma ner i varv efter en hektisk kväll på jobbet och tänkte att vad kan vara bättre än att riva upp min paket med MIN NYA KAMERA! Eller ny och ny, jag känner den utan och innan, men pyssla ihop den lite, klämma och känna och bara titta på den lite. Jag satt på gården där jag här min lägenhet, det är en liten oas mitt i stan som vi har den här lägenhetsbyggnaden. Det var relativt skönt ute vid sena kvällen och jag behövde trycka i mig lite friskluft. 
Men nu är den här, min kära kamera, och ingen är gladare än jag! Jag har saknat den stora skärmen att kolla i när jag fotograferar ( istället för i den liiiiilla lilla skärmen som systemkameror har ) och så har jag saknat att faktiskt fatta vad jag gör haha Jag ska på en liten sommar-grej med mina vänner Hawal och Lina på söndag och då vill jag gärna ha en kamera som gör som jag vill. 
Så det är en kul fredag idag! Jag behöver en liten push så att den här dagen kan gå över någongång. Vilken vecka det här varit, fullt ös på jobbet hela långa veckan! Så det känns verkligen som att det är dags att få ha 2 sköna lediga dagar nu och vila upp mig på. Plus en drink ikväll, jag behöver en drink. Jag dricker inte mycket, men ibland får jag verkligen känslan av att jag vill ha en gullig drink, eller ett glas vin. Så det ska jag ha!
 
Ha en underbar fredag kära ni! Ta hand om er och hoppas att ni får njuta av diverse semestrar och lov!