Gooooood morgon god morgon! Jag satt igår och försökte komma ner i varv efter en hektisk kväll på jobbet och tänkte att vad kan vara bättre än att riva upp min paket med MIN NYA KAMERA! Eller ny och ny, jag känner den utan och innan, men pyssla ihop den lite, klämma och känna och bara titta på den lite. Jag satt på gården där jag här min lägenhet, det är en liten oas mitt i stan som vi har den här lägenhetsbyggnaden. Det var relativt skönt ute vid sena kvällen och jag behövde trycka i mig lite friskluft. 
Men nu är den här, min kära kamera, och ingen är gladare än jag! Jag har saknat den stora skärmen att kolla i när jag fotograferar ( istället för i den liiiiilla lilla skärmen som systemkameror har ) och så har jag saknat att faktiskt fatta vad jag gör haha Jag ska på en liten sommar-grej med mina vänner Hawal och Lina på söndag och då vill jag gärna ha en kamera som gör som jag vill. 
Så det är en kul fredag idag! Jag behöver en liten push så att den här dagen kan gå över någongång. Vilken vecka det här varit, fullt ös på jobbet hela långa veckan! Så det känns verkligen som att det är dags att få ha 2 sköna lediga dagar nu och vila upp mig på. Plus en drink ikväll, jag behöver en drink. Jag dricker inte mycket, men ibland får jag verkligen känslan av att jag vill ha en gullig drink, eller ett glas vin. Så det ska jag ha!
 
Ha en underbar fredag kära ni! Ta hand om er och hoppas att ni får njuta av diverse semestrar och lov!
 
Hallå! Varför gör jag det här så pass sällan: Ingefärsshots! Det är vansinnigt enkelt och mycket billigare än att köpa en liten färdig shot av diverse märke. Vatten- Gratis. Ingefära- Runt 10 kr ( köpte ett 500 gram nät och använda hälften) + 2 citroner för 15 kr. Bra skit! Jag visst ja, lite agavesirap också men det är mest för att jag vill använda slut på den för jag använder aldrig sirap. 1 L vatten kokar man upp. Låt svalna och häll i 200 gr grovriven ingefära ( akta fingrarna, jag river alltid upp minst 1 liten yta på fingrarna ). Låt svalna ihop, sila ingefäran och tillsätt citronsaften, diverse bra kryddor ( jag hade i chili, men ska testa någon gång att ha i gurkmeja också ) och häll upp i någon bra flaska! Jag har inga bra flaskor hemma så jag har diskat en Fishshot-flaska sen tiden då jag festade och hade ett socialt liv haha
Jag var duktig och gjorde sånt här i vintras för att hålla alla dumma baciller borta från mig och lyckades väldigt bra tycker jag. Men nu känner jag mig bara hängig, snorig och energin är allmänt slapp så jag tänker: Varför inte köra igen! Jag använder mina universal-muggar som egentligen är espresso-koppar men som för mig blir spirulina/glögg/ingefärsshot-muggar istället. Men det här känns helt klart som något bra att starta dagen med! Jag har i den här veckan skalat hel ingefära och ätit den som den är, men alltså nej, det tar emot att äta det. Men dom här vet jag att jag gillar! Det ska brännas i näsan, annars gills det inte. 
 

29 juni 2017

Strawberries

allm�nt

 
God morgon god morgon! Jordgubbsfrukost, finns det någonting bättre än det? Det var billiga gubbar igår på mitt jobb så jag snappade åt mig 2 L som jag kan ha och mumsa på nu under några dagar. Planen är att testa på självplock på ett ställe här i närheten av Sala och ingen är mer taggad än jag haha Sist jag plockade var jag under 10 så jag kommer inte ihåg så mycket mer än att dom hade strutsar. Konstiga saker lägger jag på minnet! 
Det är hur som helst 2 dagar med jobb som väntar för mig och jag har unnat mig själv en sovmorgon så att jag har alla förutsättningar för att göra mitt allra bästa på jobbet. Är det något jag har fått från min familj så är det arbetsmoralen. Trots hjärnspöken och diverse grejer så gör jag alltid mitt bästa, både mot kunder men framför allt mot dom jag arbetar med. Det trotsar min introverta sida litegrann och gör mig både glad men trött haha Men att det vankas helg snart ska bli himla himla härligt! 
 
Jag har som sagt tappat det på sistone med träning och sånt ( jag har all förhoppning om att det kan lösa sig ) men jag har lovat mig själv att 2 pass/ v ska jag nog ändå få till. Helst vill jag få till det under en ledig dag, men jag vaknade idag och var lite taggad på något slags rygg-pass! 2 pass/v är inte en större uppoffring för mig, men det är något jag mår bra av och kroppen verkar hålla bättre och bättre med det yrke jag har idag. Förutom en taskig armbåge ( idag mår det bra, men ibland kan jag känna av den) så har jag klarat mig riktigt bra på dom här 8 åren på ICA! 
Så, nu taggar vi för träning! Någon annan här som har, elller ska, träna idag?