Camilla Norman

You can´t buy happiness, but you can buy coffee and that´s pretty close
 
 
Hej hej hej! Snacka om att det går att sova ihjäl sig. Jag har fått i runda slängor 10 timmars sömn och det känns helt otroligt! Lite drygt också eftersom jag hade planerat en promenad innan frukosten. Men får helt enkelt ta en omväg till jobbet så får jag till 30 min i alla fall, och så ska jag ju ändå hem också ikväll. Helt plötsligt har jag knåpat ihop 1 timmes promenad utan problem! 
Men alltså, låt oss prata om bromsar. Inte dom på diverse fordon, utan djuren. Jag har två kratrar till bet efter Gårdsjö Älgpark och det ser inte klokt ut! Kliar som tusen och blir infekterat efteråt. Jäkla djur. Vad är dom små djävlarna bra för? Mat åt fåglarna? Hur som helst hatar jag dom. Många djur inser jag måste dela den här världen med mig ( spindlar, ormar, fästingar...), men finns det något värre än att liggar och sola vid något slags vatten och så tar dom en rejäl tugga på en? Ja ja, det finns värre problem.
 
Jag ska i alla fall ta och fixa till mig nu inför en relativt kort dag på jobbet! Jag prioriterade kaffe nu för att vakna, men känner att hungern börjar komma närmre. Plus att jag känner mig helt tom i hjärnan nu och sätter alla mina förhoppningar på att koffeinet kan rädda mig nu! Ha en härlig tisdag kära ni.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress