Camilla Norman

Växt-drömmar
 
Jag har börjat tycka om växter. Jag tror att det har att göra med att jag vill göra en borg av min lägenhet och aldrig behöva lämna den, men då måste jag få den mysig haha
Nej då, inte riktigt. Men jag blir glad av att få stora växter i läggan och att faktiskt få dom att överleva! DET mina vänner, är ingen garanti hos mig. Det snittar på 30 grader hela dagarna runt nu under sommaren, och dom enda som klarar det är fetbladsväxter som den här ovan eller kaktusar. Allt andra dör som furor! 
Men mina två funderingar till inköp just nu är: Bananbladsplanta och en Monstera . Monsteran ska jag få ta något skott från mina föräldrars för att "föda upp" här hemma och jag hoppas att jag klarar av den. Fråga mig inte hur jag ska få plats med allt bara, det är ett senare problem! 
 
Torsdag. Min sista dag inför lite ledighet och jag behöver det BIG TIME. Först ska jag ta mig iväg till gymmet och försöka göra någon nytta där. Jag behöver lite endorfiner och göra av med lite överskottsenergi och vad är bättre än att ta några hantlar och slå i luften med dom som en boxare! Det är min nya grej, jag är ingen aggressiv person, men jag känner att fokuset blir på slagen och lägg en vikt i händerna så tonas både armmusklerna, coren och axlarna. Win win!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress