Camilla Norman

Tacos-onsdag med Disney-quiz
 
 
 
 
 
Ibland vet jag inte vart dagarna tar vägen. När man jobbar så hinns det med oändligt med saker men en ledig dag försvinner i ett nafs! Typ som när man var liten och lekte med sin bästis och det var 30 min kvar innan middagen, dom 30 minutrarna går aldrig så fort idag haha
Men glad torsdag på er! Jag hade en underbar dag igår som började med ett härlig pass på gymmet följt av lite sol-kryssande mellan molnen hemma i en solstol hos mina föräldrar. Det var inte särskilt varmt i luften tycker jag och det var mycket moln, men på något vis så lyckades jag få lite färg ändå! Det märktes helt klart när jag skulle sminka mig och insåg färgskillnaden på bröstkorg vs ansiktet. Ops! Det vankades tacos-onsdag med musik- quiz med 6 andra brudar på kvällen! Det är inte många gånger jag har en utekväll på en onsdag så jag var  helt klart taggad för några timmar med god mat, mojito och Disney-tema på quizet. Disney är grejer det, fy fasen vad duktiga vi var! Det känns så himla bra förresten, jag har lugnat mig med dom där nervös-känslorna och har klarat av några sociala grejer nu utan problem. Kanske att det börjar vända? Jag rider på vågen i alla fall och njuter av att bara ha roligt igen. En sak som jag kommer se tillbaka på det här året är 1 sak: Alla goda mojitos jag har druckit. Hittills är Mat och Prats godast. Tillsammans med deras hamburgare så kommer den på en STARK 1:a plats. Den här ,med temat Mexico i min värld, är helt klart godkänd. Kanske för lite mynta för min smak. Sist är helt klart den i Florens, men med utsikten över hela staden och floden så får den ändå pluspoäng! Men jag har aldrig druckit en drink som var så stark som den haha Men jag är ingen sötdrinks-tjej eller mjölkdrink, utan jag är sur ut i fingerspetsarna. Det görs inte jättemånga drinkar som är sura tycker jag? Det känns mest "tjejigt" att vilja ha mjölk/söta drinkar, eller hur? 
 
Jag ska i alla fall kicka igång den här dagen med en promenad och kanske en liten sväng på stan! Förhoppningsvis så lättar molnen lite så kanske det kan bli en fin dag idag med! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress